top of page

Wie zijn wij

Villa Beheer Nederland is een vooraanstaand bedrijf in de branche van vakantiehuizenbeheer en -verhuur. Wij streven ernaar om hoogwaardige dienstverlening te bieden aan zowel huiseigenaren als vakantiegangers. Ons team is gepassioneerd en toegewijd aan het creëren van onvergetelijke vakantie-ervaringen.

Functieomschrijving

Als Sales Manager voor het beheer en de verhuur van vakantiehuizen ben je de drijvende kracht achter onze groei. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke klanten en het koesteren van bestaande relaties. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van verkoopstrategieën die ons bedrijf naar nieuwe hoogten zullen leiden.

Jouw taken

  • Identificeren van nieuwe zakelijke kansen: Je bent proactief in het zoeken naar nieuwe klanten en kansen om ons bedrijf uit te breiden. Door middel van marktanalyse en concurrentieonderzoek ontwikkel je doeltreffende verkoopstrategieën om nieuwe klanten te winnen en bestaande klanten te behouden.

  • Beheer van de verkoopcyclus: Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke deal, beheer je de volledige verkoopcyclus. Je onderhandelt over prijzen en contractvoorwaarden en zorgt voor een succesvolle afronding van de verkoop.

  • Relatiebeheer: Door diepgaande kennis van de behoeften en wensen van onze klanten op te bouwen, creëer je langdurige relaties. Je biedt uitstekende klantenservice en onderhoudt voortdurend contact om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn en blijven terugkomen.

  • Rapportage: Je houdt de verkoopprestaties nauwkeurig bij en rapporteert deze aan het management. Deze rapporten vormen de basis voor het bijstellen van onze verkoopstrategieën en het behalen van onze doelstellingen.

  • Cross-selling en upselling: Je identificeert mogelijkheden om bestaande klanten aanvullende producten of diensten aan te bieden en past cross-selling en upselling toe om de omzet te vergroten.

Kortom

Als Sales Manager voor het beheer en de verhuur van vakantiehuizen ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van klantrelaties, het ontwikkelen van effectieve verkoopstrategieën en het vergroten van de omzet van ons bedrijf. Als gepassioneerd lid van ons team draag je bij aan het creëren van memorabele vakantie-ervaringen voor onze klanten en help je ons bedrijf te groeien.

Vacaturedetails

  • Dienstverband betreft een 1 jaar contract;

  • 0 – 40-urige werkweek in overleg;

  • Goed salaris in overleg;

  • Nederlandse taal sprekend.

Interesse?

Stuur via mail je CV naar info@villabeheernederland.nl en meld je aan.

       

 We zullen ten allen tijden contact met je opnemen.

bottom of page